Att ta hand om sin psykiska och fysiska hälsa är otroligt viktigt för att man ska kunna ha ett långt och friskt liv, tar vi inte hand om oss själva är risken stor att man råkar ut för välfärdssjukdomar och andra diagnoser som kan påverka livet negativt. Eller bara att man är allmänt energilös, har smärtor och besvär på grund av för mycket stillasittande och mycket mer beroende på hur ditt liv ser ut. Men känner man att ändring behövs är inte hjälpen långt borta, det gäller att äta varierat och hälsosamt med mycket vitaminer och mineraler i kosten, detta i kombination med daglig motion för att ha en väl fungerande fysik och ett hälsosamt hjärta.

 Dock är det för många svårt att hinna laga näringsrik mat gjord på bra råvaror vid exakt varenda måltid, därför är det skönt att kunna kompletta med vitaminer och mineraler på kapslar. När man köper vitaminer är det viktigt att man väljer de med hög kvalitet som verkligen är utformade för att kroppen ska ta upp allt som den behöver, genom att lösa upp fettlösliga vitaminer i kokosolja optimerar man upptaget och får därmed i sig den dagliga dos som man behöver för att må bra. Speciellt K- och D- vitamin, som är två fettlösliga vitaminer, löses med fördel upp i kokosolja. Därför kan du alltid beställa Holistic K2+D3 i ekologisk kokosolja hos Jacobsapotek.se för att snabbt och smidigt kunna få i dig allt som kroppen behöver för att må bra utan konstiga tillsatser och med enbart ekologiska ingredienser.

Varför behöver man K-vitamin och D-vitamin?​

Så varför ska man då ta dessa K2+D3 vitaminer som är upplösta i kokosolja och sedan förpackade i vegetabiliska kapslar från Holistic? Jo det har otroligt många fördelar som bland annat att vitamin K hjälper kroppen att ha en normal benstomme samt blodkoagulation.

Medan vitamin D hjälper immunsystemet att fungera, det hjälper även kroppens muskelfunktion och mycket mer. Så köp dessa kapslar med ekologisk kokosolja snarast så kommer även ni uppleva mycket positiva effekter.